Gyerekszobák elengedhetetlen kelléke, a gyerek éjjeli lámpa

Manapság a gyerekszobák berendezésére kiemelt figyelmet fordítanak a szülők, valamiféle irányt, stílust vagy tematikát követve. Ehhez pedig a különböző kiegészítők nagyon fontosak. Ettől lesz hangulatos, otthonos, komfortos.

Az elsonapom.hu weboldalon található gyerek éjjeli lámpa választék kiválóan beillik bármelyik gyerekszobába, hordozzák azok akár a természetesség, akár a modernitás jegyeit. A gyerek éjjeli lámpa legfőbb feladata, hogy biztonságos, nyugodt, meghitt környezetet teremtsen a gyermek számára. Ezt az Első Napom gyerek éjjeli lámpái tökéletesen megvalósítják a 7 választható LED fénynek köszönhetően. A lámpafény nem túl erős, így nem zavaró alvás közben, azonban éppen annyira világít, hogyha a gyermek éjjel felébred, felismerhesse környezetét. Emellett pedig a különleges minták és/vagy a választható név az, ami igazán egyedivé és dekoratívvá teszi a lámpát.

A működtetéséhez mindössze egy USB kábelre és töltőfejre van szükség, melyek közül az előbbi a csomag részét képezi. Ez a megoldás sokkal kényelmesebb és mindenképpen gazdaságosabb, mintha elemmel működne a lámpa. Az elsonapom.hu webshopban található gyerek éjjeli lámpák nem túl nagyok, így akár kis polcon, akár éjjeli szekrényen vagy esetleg ablakpárkányban is elférnek. A fény, illetve a minta egy plexi lapon látható, mely a lámpa alapját képező fatalpra van rögzítve. Alakját tekintve lehet 3D, lekerekített vagy szögletes. A magyar kézműves termék minden eleme gondos odafigyeléssel és szeretettel készül, egészen a csomagolásig. A szállítás a megrendelést követő 2-3 munkanapon belül megvalósul, s igény esetén extra rendelés biztosítás is kérhető. Ne habozzon, aki még nem szerezte be gyermeke éjszakai fényét, keresse az Első Napom széles gyerek éjjeli lámpa kínálatát!