Kutyakiképző képzés, elméleti és gyakorlati oktatással

A kutyák az ember leghűségesebb társai. Azonban sajnos megesik, hogy ezek a csodálatraméltó állatok, olykor emberi segítségre szorulnak, mert mentális vagy fizikai állapotuk azt valamilyen okból kifolyólag megköveteli.

A kutyakiképző képzés egy tanfolyam, mely során a résztvevők olyan elméleti és gyakorlati tudást sajátíthatnak el, mely segíti őket abban, hogy megértsék és könnyebbé tegyék a nehéz sorsú kutyák mindennapjait. Az akelakutyaiskola.hu jóvoltából szerevezett képzés elméleti része online történik, míg a gyakorlati ismeretek megszerzése a fővárosban, vagy Pest környékén zajlik. Kutyakiképző képzést többnyire kutyakedvelők, menhelyen dolgozók, állatorvosok, esetleg tenyésztők szoktak elvégezni, de természetesen bárki jelentkezhet, aki szeretné elsajátítani ennek a hivatásnak a fortélyait.

Az akelakutyaiskola.hu weboldalon megtalálható részletes tanfolyami tájékoztatóban látható a jelentkezési határidő, az oktatás időpontjai, a tanfolyam díja, az igénybe vehető kedvezmények, és egyéb hasznos információk. A leírás a részletes tanmenetet is tartalmazza, mely átfogó képet ad az oktatásban résztvevőknek, az előttük álló feladatokról. A felsorolásban az állategészségtől kezdve a fajtákon át a lélektanig minden megtalálható, ami a sikeres munkához szükséges. A kutyakiképző képzés teljes értékű felnőtt képzés, melyről a végén sorszámmal ellátott tanúsítvánnyal a kezükben távoznak a résztvevők. Egy kutyakiképző képzés elvégzéséhez szükséges némi rátermettség és elszántság, ám belegondolva abba, hogy ezzel mennyi ártatlan négylábún lehet segíteni, abszolút megéri. A jelentkezés menete nem bonyolult, az első lépés a jelentkezési űrlap kitöltése. Kérdés esetén az érdeklődők az Akela Kutyaiskola csapattagjaitól, ügyintézőitől kaphatnak információt, a weboldalon szereplő elérhetőségek valamelyikén. Nincs késő jelentkezni!