Lakóbusz bérlés pároknak vagy nagycsaládnak

Aki szereti a kalandozásokat, a hosszú, beszélgetős utazásokat, annak nem biztos, hogy egy hotelben való megszállás a legjobb választás. A kalandok átélésére egy kemping sokkal jobb lehetőségeket nyújt. Azonban a sátor sokaknak még a legjobb felszerelések ellenére sem biztosít megfelelő komfortot. Számukra tökéletes választás a lakóbusz!

A kalandauto.hu csapata kiváló ajánlatokkal várja azokat, akiket a lakóbusz bérlés gondolata foglalkoztat. A lakóbusz teljesen felszerelt konyhával van ellátva, ami nagy kényelmet biztosít egy kempingben, azonban a Kalandautó csapata kültéri gázfőzőt és kávéfőzőt is biztosít ingyenesen. Emellett a kalandauto.hu oldalról bérelhető lakóbuszok felszerelését képezi többek között a kerékpártartó, hosszabbító, elektromos átalakítók, ágynemű, takarók, stb. A lakóbuszok előnye a sátrakkal szemben a saját fürdő és WC, mely higiéniai és kényelmi szempontból sem utolsók. Az sem hátrány, hogy lakóbusszal történő utazás során bármit magával vihet az ember, amire szüksége lehet egy nyaralás során, nem kell aggódnia, hogy nem fér a bőröndbe.

A lakóbusz bérlés rendkívül kényelmes megoldás, mert a bérlők élvezhetik a jármű kényelmét és a vele járó szabadságot, anélkül, hogy foglalkozniuk kellene olyan kényes ügyekkel, mint karbantartás, tárolás, takarítás, biztosítás intézése és egyebek. A Kalandautó mindent elintéz, ami szükséges ahhoz, hogy a jármű útra keljen az utasaival, s erről a kalandauto.hu weboldal „Árak” menüpontjában tájékozódhatnak az érdeklődők. Amennyiben sikerült kiválasztani a lehetséges eszközök közül a legideálisabbat, Göd településen vehető át a kívánt jármű. A lakóbusz bérlésének ideje alatt a Kalandautó ingyenesen biztosítja a parkolási lehetőséget. Útvonaltervekért érdemes körülnézni a kalandauto.hu blogjának cikkei között, illetve az „Útvonaltervek” menüpontban. Kérjenek árajánlatot idejében!