Így óvhatod meg a műszempillák állapotát!

A szépségipar folyamatos fejlődésének hála ma már olyan technológiák is elérhetők, amik évekkel-évtizedekkel ezelőtt még nem. Ennek köszönhetően jóval könnyebb dolgunk van, ha hajunk ápolásáról, a smink elkészítéséről, vagy tartós kiegészítők alkalmazásáról van szó. Utóbbiakkal ráadásul tengernyi időt megspórolhatunk.

Kiváló példa hölgyek esetében a műszempillák kérdése is. Akit alapvetően vékony – vagy épp túlságosan rövid – szálakkal áldott meg a természet, annak rendszeresen, szempillaspirál segítségével kell elérnie a kívánt volument. Ennek persze megvannak a maga korlátjai, ráadásul meglehetősen kényelmetlen beavatkozásnak tekinthető, hiszen elég egy rossz mozdulat és kezdhetjük elölről, vagy ami még kellemetlenebb, belekenhetjük a szemünkbe az anyagot. Műszempillák alkalmazásával azonban az ezzel járó kényelmetlenségek könnyedén elkerülhetők. Örömteli hír, miszerint a kínálat manapság már óriási, így garantáltan megtaláljuk azt a modellt, ami minden elvárásunknak tökéletesen megfelel majd.

Természetesen a műszempillák esetében is elengedhetetlen a legfontosabb óvintézkedések betartása. Amennyiben nem rendelkezünk elegendő tapasztalattal, akkor a legbölcsebb, amit tehetünk, hogy profi szakemberre bízzuk a kiegészítő felhelyezését. Az időpont előtt egy nappal már ne használjunk sminket és semmiképp se fessük ki pilláinkat, Ezzel nagyban leegyszerűsíted a sminkes feladatát. Ennél is lényegesebb azonban, hogy odafigyelj azokra a dolgokra, amelyek a műszempillák felhelyezését követően kardinális jelentőséggel bírnak a tartósságot illetően. Kerülni kell a szauna, illetve a szolárium használatát, tudniillik mind a meleg, mind pedig a pára káros hatással van a ragasztóra. Hasonló okokból mellőzd az olajos szépségápolási termékek használatát is az arcodon, illetve a műszempillák megérintése előtt mindig moss kezet nagyon alaposan.