Ajándék ötletek nagypapának

A nagypapák különleges helyet foglalnak el a szívünkben, azonban erről gyakran megfeledkezünk ezt a tudtukra is hozni. A nagypapák azok, akikre a legnagyobb bajban is számíthatunk és akivel ideális esetben mindig közösen töltött perc élvezetes.

Nagypapának ajándék nem csupán egy jó kis házi pálinka lehet, főként, hogy általában a papák értenek ehhez a legjobban. Ha a papa előszeretettel főz pálinkát a cefréből, akkor nem érdemes alkoholt adni neki, az övénél ízletesebb nedűt úgy sem tudunk vásárolni. Sokkal jobban tesszük, ha valamilyen szívhez szóló, akár személyre szabott aprósággal lepjük meg. Egy fotó az unokával vászonkép formájában minden nagypapa szívét meglágyítja. Ráadásul a nappali vagy a folyósó falán is jól mutat, így a papa minden alkalommal emlékezhet arra, hogy mennyire különleges kötelék köti őt össze kisunokájával. A legtöbb papa híresen jól tud szerelni, gyakorlatilag bármit megjavít, ami elromlott. Amit pedig a papa nem tud megjavítani, azt senki más sem. Egy idézettel vagy névvel ellátott mérőszalag vagy multiszerszám nagymértékben megkönnyítheti a dolgát, még a legnehezebb szerelési munkák során is.

Természetesen a vicces felirattal ellátott pólók sem hiányozhatnak a repertoárból. Csak egy egyszerű példát említve: „a nagypapának nincsen párja, legfeljebb a nagymama”. Egy ilyen póló mindkét nagyszülő arcára mosolyt varázsol. Ha a papa elfáradt az unokázásban és a szerelésben, akkor ideje egy kicsit pihenni. Ezt pedig miért ne egy olyan párnán tegye meg, melyen az unokák neve és a születési dátumuk is szerepel? Egy ilyen párnán hamar jönnek az édes álmok. A tetszetős dizájn pedig csak hab a tortán. Ha még nem találtuk meg a megfelelő ajándékot, akkor érdemes körülnézni a lovenir.hu webáruház széleskörű, minőségi kínálatában!