Ideje elérni az álomalakot laktató diétás ételek fogyasztásával!

Ha már régóta egyik sikertelen diétát próbálod a másik után betartani, azonban folyamatosan kudarcélmény ér, akkor itt az ideje, hogy kipróbálj valami igazán hatásosat. Nem egy újabb kamudiétát, hanem az életmódváltást.

Laktató diétás ételek fogyasztása, úgy, hogy közben nem éhezel, jó megoldás lehet, hogy súlyt veszíts. Ha nem csak az a cél, hogy lefogyj, hanem szeretnél formás is lenni, akkor a megfelelő étkezés mellett a sportra is időt kell szánnod. Ez esetben nagyon fontos, hogy olyan mozgásformát találj, amit valóban élvezel és ne csak nyűgként éld meg az edzéseket. A mozgásnak és a megfelelő étkezésnek együttesen kell jelen lennie az életedben. Ha nagyobb súlyfelesleggel küzdesz, akkor nagyon fontos, hogy olyan sportot űz, ami nem terheli meg túlzottan az ízületeket. Az étkezés terén nagy segítséget jelenthet, ha tudod, hogy pontosan mennyi kalóriára van szükséged és mennyi az, amit valójában beviszel a szervezetedbe. A többség sokkal több kalóriát fogyaszt, mint amennyit valójában gondol. Nagyon fontos, hogy az életmódváltás során betartsd a fokozatosság elvét, mert a hirtelen váltás túl drasztikus lehet és könnyen falásroham lehet a vége.

Sokan tartanak a zsíroktól, pedig alaptalan a félelem. Csak arra kell ügyelni, hogy a korábbi disznózsírt és étolajat kókuszzsírra, avokádóolajra vagy más egészséges növényi olajra cseréld le. Emellett igyekezz minél több fehérjét fogyasztani. A legjobb, ha minden étkezésed tartalmaz rostokat, ami az egészséges emésztést is elősegíti. A zöldségek nagyszerű rostforrások, ezért ezeket egész nyugodtan fogyaszd minél gyakrabban. Ráadásul alacsony a kalóriatartalmuk, vagyis nagyobb mennyiséget is egész nyugodtan fogyassz belőlük. Gyümölcsöket is nyugodtan egyél, de lehetőleg ne az esti órákban.